Hur får man det att funka? Inspiration för föräldrar och pedagoger

Har du barn med adhd eller jobbar du med barn med adhd? Då behöver du ha en rätt stor verktygslåda för att få vardagen att fungera – för det som fungerar ena veckan kanske inte fungerar nästa vecka! Men vi behöver inte komma på allt själva, vi kan lära av varandra. Här delar jag med mig av de erfarenheter som jag och pedagogerna gjort tillsammans.

199 SEK
I lager
ISBN : 9789189059009
Språk : Svenska

Har du barn med adhd eller jobbar du med barn med adhd? Då behöver du ha en rätt stor verktygslåda för att få vardagen att fungera – för det som fungerar ena veckan kanske inte fungerar nästa vecka! Men vi behöver inte komma på allt själva, vi kan lära av varandra. Här delar jag med mig av de erfarenheter som jag och pedagogerna gjort tillsammans. Vi har med enkla, glada metoder skapat en tydlig och strukturerad vardag för min son som har gjort att han har fått förutsättningar att få tillgångtill sina styrkor. I boken hittar du det material vi använde för att t ex
• minska utbrott
• klara gympan
• hantera en lillasyster
• förebygga konflikter
• berätta om diagnosen
Jag vill dela med mig av dem till dig eftersom jag tror att de kan göra skillnad i er vardag. Metoderna krä ver ingen sä rskild utbildning eller material som inte lätt kan ordnas.

ISBN : 9789189059009
Format : 170.00 X 240.00
Språk : Svenska
Sidor. : 64
Utgivningsdatum : 2019/09/24
Författare : Jill Nyqvist
Write Your Own Review
Du recenserar:Hur får man det att funka? Inspiration för föräldrar och pedagoger