Ingen är tandläkare

Fotografen Donovan gör hela världen osäker i kalla krigstider. Förman Larsson råkar ut för det värsta men har förtjänat alltihop. Bensinmacksbiträdet Barbro lurar till sig en VIP-resa till Old Trafford och en sommar blir Jimmy bäste vän med en skata. Kontorsmaterialsäljaren Mats jagas ständigt av galopperande hästar i sin telefon och kartan till skatten upptäcker Jens i Maritas födelsemärke. Dessa galna historier förtjänar att läsas, skrattas åt och förfäras över. Gör det!

189 SEK

Fotografen Donovan gör hela världen osäker i kalla krigstider. Förman Larsson råkar ut för det värsta men har förtjänat alltihop. Bensinmacksbiträdet Barbro lurar till sig en VIP-resa till Old Trafford och en sommar blir Jimmy bäste vän med en skata. Kontorsmaterialsäljaren Mats jagas ständigt av galopperande hästar i sin telefon och kartan till skatten upptäcker Jens i Maritas födelsemärke.

Möt en mängd tragikomiska personligheter i en samling skruvade noveller som utspelar sig i Göteborg, Lappland och Fjärran Östern. Dråpliga öden visar på en svart och bisarr värld som är galet mänsklig och där ingen är tandläkare.

Dessa galna historier förtjänar att läsas, skrattas åt och förfäras över. Gör det!

Texter och illustrationer av Karl Henrik Arnqvist

Write Your Own Review
Du recenserar:Ingen är tandläkare

Boken når läsaren via

Sigillet är utfärdat av kreditupplysningsföretaget AB Syna www.syna.se