Ingen är tandläkare

Fotografen Donovan gör hela världen osäker i kalla krigstider. Förman Larsson råkar ut för det värsta men har förtjänat alltihop. Bensinmacksbiträdet Barbro lurar till sig en VIP-resa till Old Trafford och en sommar blir Jimmy bäste vän med en skata. Kontorsmaterialsäljaren Mats jagas ständigt av galopperande hästar i sin telefon och kartan till skatten upptäcker Jens i Maritas födelsemärke. Dessa galna historier förtjänar att läsas, skrattas åt och förfäras över. Gör det!

189 SEK
I lager
ISBN : 9789188949868
Språk : Svenska

Fotografen Donovan gör hela världen osäker i kalla krigstider. Förman Larsson råkar ut för det värsta men har förtjänat alltihop. Bensinmacksbiträdet Barbro lurar till sig en VIP-resa till Old Trafford och en sommar blir Jimmy bäste vän med en skata. Kontorsmaterialsäljaren Mats jagas ständigt av galopperande hästar i sin telefon och kartan till skatten upptäcker Jens i Maritas födelsemärke.

Möt en mängd tragikomiska personligheter i en samling skruvade noveller som utspelar sig i Göteborg, Lappland och Fjärran Östern. Dråpliga öden visar på en svart och bisarr värld som är galet mänsklig och där ingen är tandläkare.

Dessa galna historier förtjänar att läsas, skrattas åt och förfäras över. Gör det!

Texter och illustrationer av Karl Henrik Arnqvist

ISBN : 9789188949868
Format : 135.00 X 210.00
Språk : Svenska
Sidor. : 152
Utgivningsdatum : 2019/06/12
Författare : Karl Henrik Arnqvist
Illustrated by : Karl Henrik Arnqvist
Write Your Own Review
Du recenserar:Ingen är tandläkare
Your Rating