Inkaportalen - genom tid och rum av Britta Hedén

169 SEK
I lager
ISBN : 9789163935398
Publisher : Vulkan
Språk : Svenska

Annika blir uppsagd från sitt jobb som laborant, men ärver strax därpå en lägenhet och en större summa pengar av sin excentriska faster Karin. I en bokhylla hittar Annika en dagbok, en guldmedaljong och ett brev från fastern med en uppmaning att ta sig till Peru för att träffa Miguel, en peruansk guide.

Med dagboken och guldmedaljongen i bagaget beger Annika sig till Peru för att hitta Miguel och besöka de platser som fastern beskriver. Men vem är Miguel egentligen? Och kommer Annika att lyckas med uppmaningen att ta sig genom en tidsportal i Machu Picchu och komma tillbaka till Inkariket?

 

Britta Hedén kommer ursprungligen från Värmlands djupa skogar men är idag bosatt på saltstänkta Västkusten. Efter att fl era år arbetat som kemist valde Britta att utbilda sig till beteendevetare med ett intresse för forntida kulturer. Efter fl era resor till Peru, där hon träffat antropologer samt även Q’eroindianerna, vilka sägs vara bärare av den gamla inkatraditionen, fascinerades hon av den kunskap och naturskönhet hon hade funnit där. Inkaportalen – genom tid och rum är hennes debutroman.

ISBN : 9789163935398
Format : 110.00 X 180.00
Publisher : Vulkan
Språk : Svenska
Sidor. : 170
Utgivningsdatum : 2017/07/13
Författare : Britta Hedén
Photographs by : Annelie Richardsson
Write Your Own Review
Du recenserar:Inkaportalen - genom tid och rum av Britta Hedén
Your Rating