Investera på höjden av Tessin Nordic

178 SEK
I lager
ISBN : 9789188751195
Språk : Svenska

I en tid när bankräntan är lika med noll och börsens svängningar gör aktier till en osäker aff är, är fastigheter ett intressant alternativ. Det är en konkret investering som är lättare att förstå, både för kort- och långsiktiga
investerare.

Fastigheter erbjuder en stor bredd av investeringar, alla med sina egna specifi ka förutsättningar. Att placera pengarna i ett nytt nöjesfält skiljer sig stort från att investera i hyresbostäder. Som investerare kan man därmed välja fastighetsinvesteringar med risk- och avkastningsnivåer som passar den egna ekonomin och livssituationen. Genom att sprida investeringarna geografi sktoch mellan olika fastighetsslag är det möjligt att sprida riskerna. Rätt konstruerad kan en fastighetsportfölj diversifieras likt en fondplacering - men till lägre avgifter.

Det här är en bok för dig som vill förstå hemligheterna bakom lyckade fastighetsinvesteringar. Dessutom bidrar de välkända fastighetsprofi lerna Erik Selin, Christian Hermelin, Fredrik Wirdenius och Marcus Persson med sina bästa investerartips.

ISBN : 9789188751195
Format : 135.00 X 210.00
Språk : Svenska
Sidor. : 86
Utgivningsdatum : 2018/03/19
Författare : Tessin Nordic
Write Your Own Review
Du recenserar:Investera på höjden av Tessin Nordic
Your Rating