Jacuzzi med Yakuza av Erik Lavesson

168 SEK
I lager
ISBN : 9789163903519
Språk : Svenska

Har du funderat på att åka till Japan och plugga japanska? Eller kanske bara är lite nyfiken. Då är den här boken för dig.
I boken skildras min krokiga resa från nybörjarstudent på språkskola och mina första trevande försök, via anställningsintervjuer, dejter, resor, vardag, modelljobb och jakten på ett jobb och slutmålet: ett arbetsvisum.
Ska jag greja det?
Solens rike är ett unikt land som bjuder på många möjligheter och upplevelser. Du tillåts tänja på gränserna. Taket är högt. Gör du bort dig är Japan väldigt förlåtande. Du får snabbt en ny chans att nå höjder du inte trodde var möjliga. I den här boken berättar jag om mina erfarenheter, mitt äventyr. Min resa.
Det är ingen faktabok men du kommer att få lära dig mer om:
Livet som språkstudent
Den japanska vardagen
Japanska företeelser
Modellbranschen
Arbetslivet och visumdjungeln
Japaners syn på västerlänningar
Dejting och nöjesliv
Pengar, kostnader, löner
Livet
Kanske din resa tar vid där min slutade?

ISBN : 9789163903519
Språk : Svenska
Sidor. : 296
Utgivningsdatum : 2016/02/11
Författare : Erik Lavesson
Write Your Own Review
Du recenserar:Jacuzzi med Yakuza av Erik Lavesson
Your Rating