Jag älskar dig skrek jag av Gunilla Strandberg

118 SEK
I lager
ISBN : 9789163759017
Språk : Svenska

Ja, nu är det söndag, detta innebär att i morgon är det måndag och jag måste gå till skolan och möta alla. Jag kanske skall berätta om mig själv, jag är en tjej på fjorton år. Jag har ljust, spikrakt hår, med betoning på spikrakt, det går inte att få till nästan någon frisyr. När andra plattar håret, försöker jag att få till någon som helst lock. Jag har rätt stora ögon som är blå och jag är väl ganska smal, men inte mager. Jag är väl väldigt vanlig och ful. På skolkortet såg jag ut som om jag är nio år och ful. Jag har en enda förhoppning och det är att Sagan om den fula ankungen skall bli sann, men H C Andersen blev bara rik, han var ful när han blev äldre också. Jag kanske helt enkelt skall satsa på att bli rik och berömd.

Så beskriver sig Ally, du får följa hennes liv och tankar under ett halvår. Helt plötsligt händer det…

ISBN : 9789163759017
Format : 120.00 X 210.00
Språk : Svenska
Sidor. : 158
Utgivningsdatum : 2014/06/17
Författare : Gunilla Strandberg
Write Your Own Review
Du recenserar:Jag älskar dig skrek jag av Gunilla Strandberg
Your Rating