Jag hinner inte! Chefens omöjliga uppgift av Anders Kinding

148 SEK
I lager
ISBN : 9789188809278
Språk : Svenska

När jag frågar chefer vilket problem som de upplever som störst, är det vanligaste svaret: ”Jag hinner inte. Det är för mycket att göra på jobbet, och jag känner hela tiden att jag får kämpa för att åtminstone klara jobbet hjälpligt.”
Problemet är upplevt, men leder till reella konsekvenser. Ett exempel är att sjukskrivning på grund av utbrändhet ökar i Sverige, och det drabbar även unga chefer. Ett annat är att verksamheten inte är så effektiv och lönsam som den skulle kunna vara.

Det här är en handbok för chefer som vill hitta ett nytt förhållningssätt till jobbet som chef och ledare, som inte leder till stress och utbrändhet utan till att den egna och medarbetarnas potential används på ett effektivt sätt i verksamheten.
Det handlar dels om att anpassa sig till vår värld av snabb utveckling, och hitta sätt att verka på som gör det möjligt att kombinera jobb och privat-liv. Men ansvaret lägger jag inte enbart på den enskilda chefen, utan fö-retagsledningens och organisationskonsulternas ansvar belyser jag också.

Vårt nuvarande förhållningssätt har lett oss in på en återvändsgata. Boken vänder sig till chefer på alla nivåer samt till medlemmar i företagsledning-ar och styrelser som vill leda sina företag och organisationer på nya vägar, och därmed åstadkomma ännu bättre resultat på kort och lång sikt.

Anders Kinding är ledarskapskonsult och författare till flera prisbelönta böcker om ledarskap. www.kinding.com

ISBN : 9789188809278
Format : 135.00 X 210.00
Språk : Svenska
Sidor. : 102
Utgivningsdatum : 2018/03/28
Författare : Anders Kinding
Write Your Own Review
Du recenserar:Jag hinner inte! Chefens omöjliga uppgift av Anders Kinding
Your Rating