Jag mobbar inte av Lisbeth Pipping

118 SEK
I lager
ISBN : 9789188481788
Språk : Svenska

”Jag viste inte vem jag skulle vända mig till när jag blev mobbad. Men vi visste alla vad vi skulle göra när brandlarmet gick” - Moa 14 år

Jag som skrivit boken heter Lisbeth Pipping. Jag vet att det finns mobbning i nästan alla skolor. Tusentals elever går varje dag till skolan med en stor klump i magen för att de vet att de kommer att bli retade, slagna eller utfrysta. Men som tur är vet jag också att det går att göra något åt detta.
I den här boken får du möta elever som delar med sig av sina tankar om mobbning: Vad är mobbning? Hur känns det? Vem mobbar? Vad kan vi göra åt det? Du får också fakta, råd och tips om hur man kan stoppa mobbning och vart man kan vända sig för att få hjälp.
Jag blev själv mobbad under nästan hela min skoltid, så jag vet hur det verkligen känns. Nu använder jag mina erfarenheter till att åka runt till skolor och prata om hur vi kan stoppa mobbning. Jag vill att alla ärligt ska kunna säga: ”Jag mobbar inte!”

På www.pipping.se finns material för lärare.

ISBN : 9789188481788
Format : 150.00 X 210.00
Språk : Svenska
Sidor. : 76
Utgivningsdatum : 2016/12/19
Författare : Lisbeth Pipping
Write Your Own Review
Du recenserar:Jag mobbar inte av Lisbeth Pipping
Your Rating