Jag tog visst dessert också... av Sunna Henrysdotter

178 SEK
I lager
ISBN : 9789188751515
Språk : Svenska

Det blev ytterligare en diktsamling. Jag en diktsamling i bokform lyckades tota ihop, jag på hur det gick till inte blivit riktigt klok Står nu här med en andra diktsamling, ytterligare en bok. Trodde som sagt inte att jag någonsin skulle börja rimma och dikta. Men, så fel hade jag Det kommer nya dikter i huvudet så gott som varje dag. Men, nu kommer det med rimmandet för ett tag att
upphöra. Jag har nämligen en hel del annat skrivande att göra. Räknar med att det kommer en tredje och fjärde samling dikter någon gång under kommande år. Tror att tack vare diktandet jag mentalt så mycket bättre mår!
Första sorgeåret utan min kära mamma har ännu ej gått. Men, diktningen hjälper mig, jag genom den ytterligare ett nytt egenvärde fått.

Kärleksfulla kramar,
Sunna Henrysdotter

ISBN : 9789188751515
Format : 148.00 X 210.00
Språk : Svenska
Sidor. : 73
Utgivningsdatum : 2018/01/08
Författare : Sunna Henrysdotter
Write Your Own Review
Du recenserar:Jag tog visst dessert också... av Sunna Henrysdotter
Your Rating