Jag var lång när jag var liten av Helena Lundbäck

168 SEK
I lager
ISBN : 9789163915161
Språk : Svenska

"När det är dags att göra film av den där berättelsen, då vill jag ha huvudrollen".

Så sa en skådespelerska en gång, när jag berättat för henne om hur jag mött min stora kärlek. Den berättelsen är en viktig del av mitt liv, men ett liv består av så många händelser - glada och sorgliga. I den här boken har jag försökt bringa ordning bland alla mina minnen. Här samsas tankar kring händelser från barndomen med minnen av kärleksmöten, lyckoreflektioner över att ha barnbarn och sorgetankar över livet med cancer.

Mitt liv är mitt och kaos ligger alldeles under ytan. Jag berättar min historia om den långa flickan och försöker förstå hur livet blev för henne. Också för att ni - min familj och mina vänner ska få veta mer om var jag kommer ifrån, vem jag är, vad jag gjort och tänkt. Jag antar att vem som helst kan läsa boken, alla som är nyfikna på hur en annan människa funderar över vad som är viktigt i livet – när man är frisk, när man blir sjuk och när man tror att man snart ska dö. Alla har en berättelse. Det här är min berättelse, så som jag minns.

ISBN : 9789163915161
Språk : Svenska
Sidor. : 308
Utgivningsdatum : 2016/07/27
Författare : Helena Lundbäck
Write Your Own Review
Du recenserar:Jag var lång när jag var liten av Helena Lundbäck
Your Rating