Jakten på ACUS

I Jakten på ACUS ställs läsaren inför ett hisnande äventyr med oväntade vändningar där säkerheten för hela nationen hänger på en skör tråd. Säpoutredaren Vilda Silvander och underrättelseofficeren Hugo Björk kastas handlöst in i ett dödligt spel som för dem till den svenska fjällvärlden, där mötet med en yrkesmördare med metoder från andra världskriget hotar att dra undan mattan för dem båda.

176 SEK 220 SEK
Förboka
ISBN : 9789181010374
Publisher : Lava Förlag
Språk : Svenska

I Jakten på ACUS ställs läsaren inför ett hisnande äventyr med oväntade vändningar där säkerheten för hela nationen hänger på en skör tråd. Säpoutredaren Vilda Silvander och underrättelseofficeren Hugo Björk kastas handlöst in i ett dödligt spel som för dem till den svenska fjällvärlden, där mötet med en yrkesmördare med metoder från andra världskriget hotar att dra undan mattan för dem båda. Med sina liv som insats kämpar de för att avslöja hotet och rädda hundratals oskyldiga från en säker död.

Från mystiska mord till en hämndakt värdig en spionthriller, är detta en resa över Östersjön och rakt in i hjärtat av ondskan. Samtidigt kämpar Vilda en egen kamp mot överlevandeskuld och flashbacks från en traumatiserad barndom i Syrien.

En högaktuell och nervkittlande berättelse om att riskera allt, om oväntade allianser och om kampen mot ett krimenellt nätverk som sträcker sina tentakler djupare än våra hjältar först anar. Denna bok är inte bara en jakt på en mystisk och ondskefull fiende, utan också en inblick i hur långt man kan gå för rättvisa, och vad som händer när man underskattar mänsklighetens mörka sidor.

ISBN : 9789181010374
Format : 135.00 X 210.00
Publisher : Lava Förlag
Språk : Svenska
Sidor. : 464
Utgivningsdatum : 2024/09/25
Författare : Lena Hedin
Write Your Own Review
Du recenserar:Jakten på ACUS
Your Rating