Jorden runt på 80-talet. Om att resa långt och länge innan internet och mobiltelefon

Jorden runt på 80-talet” med undertiteln ”Om att resa långt och länge innan internet och mobiltelefon”, är en personlig och stundtals utlämnade berättelse om och betraktelse av en längre resa som författaren gav sig ut på i en annan tid.

229 SEK
I lager
ISBN : 9789189219328
Språk : Svenska

Jorden runt på 80-talet” med undertiteln ”Om att resa långt och länge innan internet och mobiltelefon”, är en personlig och stundtals utlämnade berättelse om och betraktelse av en längre resa som författaren gav sig ut på i en annan tid. Skriven till största delen i presens är hans förhoppning att läsaren ska förnimma lite av närhetskänslan i det dåvarande nuet och kanske bli påmind om sina egna erfarenheter på resande fot. Bokens texter är rikligt illustrerade med hundra fotografier i färg.

Magnus Wegler har gjort resor både före och efter denna, men äventyret vid 26 års ålder är dock den resa som han värderar allra högst. Mycket för att den varade så pass länge, men även för att han valde att resa ensam på egen hand, vilket paradoxalt innebar att han sällan var just ensam.

Grafisk form: ©Michael Wall Art Director AB
www.michaelwall.se

 

 

Vad härligt med din resa och dina fina och ärliga tillbakablickar! De har väckt mina minnen från resorna jag har gjort, inte minst i Asien. Har också rest själv när mina planer inte passat ihop med andras.

– Anna Johansson

Det är så härligt att läsa om din resa som ju både varit en yttre och inre. Om allt ljus, men också om mörkret som ju hör till livet. Din omsorg, empati och omtänksamhet är älskansvärd! Många av dina upplevelser och tankar inspirerar mig mycket, till att lyfta blicken och se helheten, jag förstår att denna resa format dig för livet.

– Katarina Parneby

Vilket fantastiskt äventyr du har bjudit oss på! Tänk alla möten som berikar oss så! Tack för din historia.

– Carina Morén

Inte så svårt att läsa så här långt, snarare att låta bli. Tack för att du så målande delar med dig.

–Jan Ulrich

ISBN : 9789189219328
Format : 210.00 X 297.00
Språk : Svenska
Sidor. : 120
Utgivningsdatum : 2020/09/11
Författare : Magnus Wegler
Formgivare : Michael Wall
Write Your Own Review
Du recenserar:Jorden runt på 80-talet. Om att resa långt och länge innan internet och mobiltelefon
Your Rating