Kan man trolla bort en svår barndom

Boken ”Kan man trolla bort en svår barndom” är berättelsen om Stig Grundström från Landskrona. Stig var fosterhemsplacerad under många år i sin ungdom och hade det så hemskt som man knappt kan fatta.

Efter fosterhemstiden jobbade Stig på och byggde bl.a. upp en karriär som framgångsrik trollkarl och artist. Han uppträdde på scener runt om i Europa och i TV.

189 SEK
I lager
ISBN : 9789189153059
Publisher : Nomen
Språk : Svenska

Boken ”Kan man trolla bort en svår barndom” är berättelsen om Stig Grundström från Landskrona. Stig var fosterhemsplacerad under många år i sin ungdom och hade det så hemskt som man knappt kan fatta.

Efter fosterhemstiden jobbade Stig på och byggde bl.a. upp en karriär som framgångsrik trollkarl och artist. Han uppträdde på scener runt om i Europa och i TV.

Stig berättade för mig om sitt liv när vi möttes under många träffar senaste året. Det var spännande, skämmande och intressant.

Idag är Stig 91 år och bor i sitt fina hus och njuter av dagarna. Jag tror att han har släppt oron och ångesten som byggdes upp i ungdomen. Stigs upplevelser försöker jag fånga i denna bok.

ISBN : 9789189153059
Format : 148.00 X 210.00
Publisher : Nomen
Språk : Svenska
Sidor. : 118
Utgivningsdatum : 2020/05/19
Författare : Hanns Nyman
Write Your Own Review
Du recenserar:Kan man trolla bort en svår barndom
Your Rating