Kära, kärleken

Nicole Falciani är en av Sveriges främsta influencers. Hon är van att dela med sig av sitt liv till hundratusentals följare, men hon har aldrig varit mer personlig än nu. I Kära, kärleken delar Nicole med sig av sina egna favoritdikter. De dikter som betytt mest för henne och de dikter som skrivits under de värsta och bästa perioderna av hennes liv. Det här är Nicole utan filter.

169 SEK
Förköp
ISBN : 9789188799890
Publisher :
Språk : Svenska

ALLA HJÄRTANS DAG-ERBJUDANDE!

BESTÄLL SENAST 3/2 FÖR SIGNERAD BOK MED PERSONLIG HÄLSNING! EFTER BESTÄLLNING, MAILA nicole@lavaforlag.se MED ÖNSKAD HÄLSNING.

Nicole Falciani är en av Sveriges främsta influencers. Hon är van att dela med sig av sitt liv till hundratusentals följare, men hon har aldrig varit mer personlig än nu. I Kära, kärleken delar Nicole med sig av sina egna favoritdikter. De dikter som betytt mest för henne och de dikter som skrivits under de värsta och bästa perioderna av hennes liv. 

Det här är Nicole utan filter.

Nicole Falciani är en 21-årig svensk/italiensk influencer. Hon har i över 10 år drivit sin blogg nickys.se där hon delar med sig av sitt vardagsliv, mode, skön-het, resor, träning och mycket mer. Utöver att arbeta med sina sociala kanaler har Nicole även modellat, skådespelat, haft en podcast & SVT-serie tillsammans med profilen Chloé Schuterman och är ny programledare för Paradise Hotel. Nicole har över 400 000 följare på instagram och över 40 000 prenumeranter på sin youtubekanal.

ISBN : 9789188799890
Format : 130.00 X 10.00
Publisher :
Språk : Svenska
Sidor. : 120
Utgivningsdatum : 2019/03/13
Författare : Nicole Falciani
Formgivare : Mikael Landby
Write Your Own Review
Du recenserar:Kära, kärleken
Your Rating