Kärleksbrev för 100 år sedan

”Hoppas att Du inte blir uttråkad av de här evinnerliga breven. Jag tycker för min del att det går bättre att skriva än telefonera. Det är som om man inte kan ringa precis vad man tänker. Fastän nog kände man sig tillfredsställd sedan man talat några ord med den man har kär. Det skulle vara så att finge se och ta i varann på telefon också. År 2023 kan dom nog det.”

179 SEK
I lager
ISBN : 9789189735347
Publisher : Vulkan
Språk : Svenska

”Hoppas att Du inte blir uttråkad av de här evinnerliga breven. Jag tycker för min del att det går bättre att skriva än telefonera. Det är som om man inte kan ringa precis vad man tänker. Fastän nog kände man sig tillfredsställd sedan man talat några ord med den man har kär. Det skulle vara så att finge se och ta i varann på telefon också. År 2023 kan dom nog det.”

 

Hedvig skriver att det går rykten i Klockestrand: ”Jag får även tala om en nyhet för dej det är en fru Näslund som bor nedanför oss hon har kommit ut med att jag är förlovad det må du tro att det är kring hela samhället”.

 

Om rykten i Bollsta skriver August så här: ”Ja min lilla Hedvig vi är i samma situation bägge två. Du vet Johan Lundgren på Holmen är farlig han. Ljuger i alla han talar med bara för skojs skull. Under tiden jag var hos Dig så ljög i kärring på Holmen att jag farit och förlovat mej. Så när jag kom hem var det gratulationer i det oändliga. Till och med föreståndaren, före detta, för arbetslöshetskommision som jag hjälpte som du vet, kom också och gratulerade. Har du hört på maken. Johan påstår ”att det nu är så många kafferep på Holmen så Handl. Nässlin har måst rekvirera en vagnslast med kaffe särskilt och att bagar Bolin arbetar i sitt anletes svett både natt och dag, och har måst anställa extra personal. Därför att Holmarkärringars gubbar stå dagligen i kö utanför dessas butiker”.

ISBN : 9789189735347
Format : 148.00 X 210.00
Publisher : Vulkan
Språk : Svenska
Sidor. : 141
Utgivningsdatum : 2023/02/08
Författare : Anna-Lisa Hagenborg
Write Your Own Review
Du recenserar:Kärleksbrev för 100 år sedan
Your Rating