Kedjans svaga länk av Leo Faugli

179 SEK
I lager
ISBN : 9789163995057
Språk : Svenska

Två partiledare som utpressas att hoppa av regeringsförhandlingarna för att inte deras lik i garderoben ska offentliggöras. En kristen sekts våldsamma kamp mot homosexuella. En skrupellös företagsledare som förföljs av ett hämndlystet brottsoffer.

Det är några av historierna i den andra delen om det kriminella nätverk i Stockholm som styrs av den serbiske krigsförbrytaren Viktor Kadric. I toppen på organisationen fanns även höga representanter från det svenska rättsväsendet.

Nätverket jagas av SI-enheten under ledning av den hårdföre och okonventionelle kriminalkommissarien Christer Gustafsson. Till sin hjälp har han poliser som brottas med svåra personliga problem. Samhället står inför stora utmaningar efter det blodigaste riksdagsvalet i mannaminne och det politiska läget verkar helt låst. Polariseringens
tid är här.

Det blir alltmer uppenbart för båda sidor att det viktigaste är att identifiera och vidta åtgärder mot kedjans svaga länk. Såväl i den egna organisationen som hos motståndaren.

Kedjans svaga länk är den andra delen i serien som inleddes med Sprickan bakom fasaden.

"Mina fördomar besannas för varje dag. Jag hatar att ständigt ha rätt. Ragnarök står inte för dörren. Vi är redan där. Lukta, så känner du svaveloset!" Kriminalkommissarie Christer Gustafsson

ISBN : 9789163995057
Format : 135.00 X 210.00
Språk : Svenska
Sidor. : 416
Utgivningsdatum : 2019/01/17
Författare : Leo Faugli
Write Your Own Review
Du recenserar:Kedjans svaga länk av Leo Faugli
Your Rating