Klarar du dig själv nu? - Berättelsen om David Lepard Hellman

170 SEK
I lager
ISBN : 9789174656183
Publisher :
Språk : Svenska
Detta är min bok om den långa vägen tillbaka till livet. Om hela sorgeprocessen då man förlorar ett älskat barn.   David var en känd person i rock/musiker världen, så vi har fått dela vår sorg med 1000-tals andra personer.   Hur man tar sig igenom finns inget facit på, men vi människor är starkare än vi tror, och det är bara till att gripa efter varje halmstrå som kommer i ens väg, och sakta ta sig framåt. Två steg framåt, ett tillbaka!   8 år har gått sedan David valde att inte finnas kvar på vår jord, och det är den tid det tagit att skriva ner mina minnen från Davids 25-åriga levnadnadstid.   Desperation som tydligt märks är de tre första åren…   Jag hoppas att min bok kan vara till någon tröst till andra människor som förlorat ett barn, att man inte är ensam om att förändras som människa, identitetskrisen som uppstår, vem är jag nu?   För hur läker man ett brustet hjärta när hela hjärnan är trasig?   Jag är så glad och tacksam att jag fick dela 25 år med min pojke.
ISBN : 9789174656183
Format : 148.00 X 210.00
Publisher :
Språk : Svenska
Sidor. : 114
Utgivningsdatum : 2014/02/20
Författare : Lisbeth Hellman
Write Your Own Review
Du recenserar:Klarar du dig själv nu? - Berättelsen om David Lepard Hellman
Your Rating