Kom och spring med mig! av Gunilla Hurtig

178 SEK
I lager
ISBN : 9789163945632
Språk : Svenska

Alla kan springa!
Han kastade ut orden som små frö. De landade tveksamt på den magra åkern som var jag. Han kom med vatten och näring men jag fick dricka och äta själv. Han kom med värme och jag solade mig i hans ljus. Så växte orden till en verklighet fylld av upplevelselöpning. Månskenslöpning, ensamlöpning och löpning med honom blev till den näring och det ljus som fått mina texter att växa fram.
Texter som kan läsas av alla som vill springa. Du må bo i en stark kropp och njuta tävling i tid och distans. Du må bo i en frisk kropp som vill springa men inte hittar takten. Du må bo i en svag och sjuk kropp som inte lyder dig när du vill sätta fart. Du kan ändå springa!
Låt orden i mina texter bli till vacker musik, följ mig i min verklighet och spring vackert i dina drömmar.
Om löpningen inte redan är det, kan den bli vad den är för mig. Ett sunt sätt att leva och ett gott sätt att vårda kärleken till allt det enkla och vackra i livet

ISBN : 9789163945632
Format : 110.00 X 180.00
Språk : Svenska
Sidor. : 164
Utgivningsdatum : 2017/08/29
Författare : Gunilla Hurtig
Write Your Own Review
Du recenserar:Kom och spring med mig! av Gunilla Hurtig
Your Rating