Kosmopoliten

Vad skulle du göra om du som nyutflyttad och fattig student plötsligt fick reda på att ett stort arv väntar?

Jonas har precis lämnat föräldrahemmet och lever studentliv på Stockholms budgetkrogar. En dag blir han kontaktad av en kvinna som informerar honom om ett arv. Men det finns en hake...

199 SEK
I lager
ISBN : 9789189261464
Publisher : Lava Förlag
Språk : Svenska

Vad skulle du göra om du som nyutflyttad och fattig student plötsligt fick reda på att ett stort arv väntar?

Jonas har precis lämnat föräldrahemmet och lever studentliv på Stockholms budgetkrogar medan han aktivt skjuter fram tankarna på hur han ska hitta en meningsfull tillvaro som vuxen. En dag blir han kontaktad av en kvinna som informerar honom om ett arv som han aldrig tidigare känt till. Men det finns en hake, för att få tillgång till arvet måste han genomföra ett uppdrag som tar honom runt hela världen. Under några månader reser Jonas till avlägsna platser och möter människor som kommer att förändra hans syn på sin framtid och de val han har möjlighet att göra.

Kommer han att lyckas med uppdragen och bli berättigad till det väntande arvet? Och hur kommer sökandet att påverka honom som person?

Kosmopoliten är en varm, spännande och humoristisk berättelse om att bli vuxen, om längtan efter frihet och om världar som möts. Den tar oss med från medelklassen i Stockholm runt millennieskiftet till en internationell och välbärgad överklass som sett en värld i förändring i de stora krigens efterdyningar.

ISBN : 9789189261464
Format : 135.00 X 210.00
Publisher : Lava Förlag
Språk : Svenska
Sidor. : 214
Utgivningsdatum : 2021/05/18
Författare : Jocke Hartzell
Write Your Own Review
Du recenserar:Kosmopoliten
Your Rating