Kristallflickan

Det lilla barnets utsatthet och ångest vävs samman med den vuxna kvinnans drömmar och livsval. En bitterljuv berättelse om att möta livets motgångar och gå vidare.

210 SEK
I lager
ISBN : 9789189841079
Publisher : Lava Förlag
Språk : Svenska

Den perfekta familjen lever i den perfekta lilla småländska staden. Familjeföretaget blomstrar. Ett glamoröst liv med glittrande kristallkronor och amerikanska dollargrin. När den äldsta systern dör i Tokyo blir det en omskakande upplevelse som skär sönder familjebanden. Den fina fasaden rämnar. Den alkoholiserade fadern flyr sitt ansvar och moderns oförmåga till empati och närhet lämnar det yngsta barnet i en värld som tycks allt mer obegriplig.

 


Flera år senare blossar en dold bitterhet upp. Den åldrade modern blir en bricka i ett spel om makt och habegär. Konflikterna skruvas upp och förgiftar allt som har med familjeband och kärlek att göra.

 


En livsberättelse om drömmar, svek, girighet och kärlekens helande kraft. Det lilla barnets utsatthet och ångest vävs samman med den vuxna kvinnans drömmar och livsval. En bitterljuv berättelse om att möta livets motgångar och gå vidare.

ISBN : 9789189841079
Format : 135.00 X 210.00
Publisher : Lava Förlag
Språk : Svenska
Sidor. : 374
Utgivningsdatum : 2023/10/10
Författare : Christina Säll
Write Your Own Review
Du recenserar:Kristallflickan
Your Rating