Läs och Res! - ett annat sätt att tänka - ett annat sätt att resa

Läs och Res! är berättelser om resor och tankar kring resande, insiktsfulla men kritiska betraktelser om turism och resebransch. Boken handlar också om reseföretaget Läs och Res. 10 000-tals reste under 37 år med företaget. "En bibel för dig som gillar att resa" så skrev förlaget.  Jag har inte skrivit boken ensam. 90 resenärer har berättat om sina äventyr och tankar under resan. 17 ­reseledare i olika länder har skrivit om hur de med stolthet och glädje visade sitt land för besökande skandinaver. 480 sidor med mycket färgbilder. Låter det torrt? Tvärtom, här finns de mest dråpliga, osanno­lika historier. Men också tänkvärt om starka intryck under resan. Du får praktiska tips för ditt eget resande och förhopp­ningsvis mod att lämna turistvägarna och möta människorna som lever sina liv långt bort från oss. Boken argumenterar passionerat för det stora värdet av att resa och förmedlar hur viktig en “riktig” resa kan vara och hur starkt den kan påverka våra tankar – t o m styra om livet. Inte vilken resa som helst, utan... ja, det är vad boken handlar om!
249 SEK
I lager
ISBN : 9789189013810
Språk : Svenska
Läs och Res! är berättelser om resor och tankar kring resande, insiktsfulla men kritiska betraktelser om turism och resebransch. Boken handlar också om reseföretaget Läs och Res. 10 000-tals reste under 37 år med företaget.
 
"En bibel för dig som gillar att resa" så skrev förlaget. 

Jag har inte skrivit boken ensam. 90 resenärer har berättat om sina äventyr och tankar under resan. 17 ­reseledare i olika länder har skrivit om hur de med stolthet och glädje visade sitt land för besökande skandinaver. 480 sidor med mycket färgbilder.
Låter det torrt? Tvärtom, här finns de mest dråpliga, osanno­lika historier. Men också tänkvärt om starka intryck under resan. Du får praktiska tips för ditt eget resande och förhopp­ningsvis mod att lämna turistvägarna och möta människorna som lever sina liv långt bort från oss.
Boken argumenterar passionerat för det stora värdet av att resa och förmedlar hur viktig en “riktig” resa kan vara och hur starkt den kan påverka våra tankar – t o m styra om livet. Inte vilken resa som helst, utan... ja, det är vad boken handlar om!

"Jag sträckläste Vägen till Indien direkt när jag fick den. Bortglömda minnen lockades fram av alla levande scener, dofter och ljud som stiger upp ur dina sidor. Bilder av världen ur ett annat perspektiv än det vanliga. Det var ohämmat roligt att få läsa boken. Tack!"  
Lasse Berg

” En otrolig historia Christian! Det är helt ofattbart att du överlevde det, och det säger andra människor jag lånat ut boken till. Alla har slagits av samma sak - hur överleva en sån’ resa...?”
Svante Strindberg
"Tror aldrig jag läst någon bok. Men din läste jag. Den var otroligt spännande."
man 30 år i Jämtland
ISBN : 9789189013810
Språk : Svenska
Sidor. : 490
Utgivningsdatum : 2019/10/28
Författare : Christian Jutvik
Write Your Own Review
Du recenserar:Läs och Res! - ett annat sätt att tänka - ett annat sätt att resa
Your Rating