Låt det förgångna vara av Rolf Callmeryd

199 SEK
I lager
ISBN : 9789163993138
Språk : Svenska

Hot, utpressning, narkotikakarteller och mord. Men också mänsklighet och sann kärlek.
Två märkliga dödsfall i den italienska skidsportorten Cervinia för fyra år sedan blir av den italienska polisen betraktade som olyckshändelser.
En svensk kvinna, sambo med en av de förolyckade, kan aldrig riktigt släppa tanken att det handlade om något annat än naturliga dödsfall. När hon till slut, påverkad av en annorlunda händelse, börjar göra egna efterforskningar blir det början på en våldskarusell.
Handlingen utspelar sig i kända Stockholmsmiljöer, men också på den italienska klacken, där medeltidsstaden Ostuni och den lite längre norrut belägna staden Bari, också i den tredje boken, är huvudorter för den italienska polisens arbete med fallet.
Händelsekedjan börjar försiktigt, nästan trevande, men tempostegringen är märkbar och det hela kulminerar på ett tämligen oväntat sätt.
Kommissarie Franco Vaccaro och den nya chefen för Pugliaregionen, Angela Posso, driver utredningen framåt i intensivt samarbete med den svenska polisen.  Biträdande chefen för Nationella operativa avdelningen i Stockholm, Karl Rydbom, blir en nyckelspelare tillsammans med sin gode vän, journalisten Martin Berg.

ISBN : 9789163993138
Format : 140.00 X 210.00
Språk : Svenska
Sidor. : 235
Utgivningsdatum : 2018/11/26
Författare : Rolf Callmeryd
Write Your Own Review
Du recenserar:Låt det förgångna vara av Rolf Callmeryd
Your Rating