Ledarutmaningen av Johan Book

298 SEK
Slut i lager
ISBN : 9789163972621
Språk : Svenska

I ett modernt och komplext arbetsliv där vi ska uppnå gemensamma mål tillsammans krävs det moderna och modiga ledare. Ledare med en djup förståelse i människans drivkrafter och vad det är som skapar både välmående, högpresterande och framgångsrika medarbetare.

Ledarutmaningen är en bok för dig som chef med fokus på att börja "göra", att ta dig från tanke och vilja till faktisk handling. Att under sex veckor ge dig dagliga forskningsbaserade konkreta utmaningar för att förbättra ditt ledarskap, ett träningsprogram i ledarskap helt enkelt. Ett träningsprogram som kommer att få ditt ledarskap att glänsa och ge dina medarbetare oanade superkrafter, sprudlande stora leenden och skapa lysande resultat.

Det kommer att vara väldigt kul men också jobbigt, utmanande, ta tid och kanske lite skrämmande. Men i slutändan förbannat nyttigt. Både för dig, dina medarbetare och din organisation.

Författaren Johan Book har 20 års erfarenhet av organisations- och ledarutveckling, är smått galen i arbetspsykologiforskning och fullkomligen älskar positiva effekter. Han är också en av initiativtagarna till "Hej Engagemang", en nationell rörelse med främsta syfte att skapa ett mer engagerat och välmående Sverige.

ISBN : 9789163972621
Format : 190.00 X 230.00
Språk : Svenska
Sidor. : 92
Utgivningsdatum : 2018/06/01
Författare : Johan Book
Formgivare : Malin Enö,Christian Andersson
Illustrated by : Christian Andersson,Malin Enö
Photographs by : Christian Andersson,Malin Enö
Write Your Own Review
Du recenserar:Ledarutmaningen av Johan Book
Your Rating