Lik och Lussebullar

Jag har läst Maria Lang sedan tonåren och verkligen älskar hennes böcker. Det var därför jag beslöt att försöka skriva en “mysdeckare” i hennes anda, fast i min hemmiljö. Det är bara det att så fort den första var färdig så dök det upp en till.

189 SEK
I lager
ISBN : 9789189059764
Språk : Svenska

Jag har läst Maria Lang sedan tonåren och verkligen älskar hennes böcker. Det var därför jag beslöt att försöka skriva en “mysdeckare” i hennes anda, fast i min hemmiljö. Det är bara det att så fort den första var färdig så dök det upp en till.


Det här är en fristående uppföljning till Gamla Vänner - Gamla Oförätter, där Älva och Astrid hamnar mitt upp i en mordutredning. I Lik och Lussebullar kommer Astrid med familj upp till Tvinnebergshamn för att fira jul tillsammans med Älvas familj. 

Julen blir dock inte den rofyllda tid den skall vara då de två vännerna återigen hamnar mitt i en mordutredning. Denna gång är det personer i deras barns generation som råkar illa ut. Hur kommer det gå, och får de chansen att fira en fin jul ändå?

ISBN : 9789189059764
Format : 148.00 X 210.00
Språk : Svenska
Sidor. : 208
Utgivningsdatum : 2019/12/06
Författare : Sunna Henrysdotter
Illustrated by : Mattias Norrman
Write Your Own Review
Du recenserar:Lik och Lussebullar
Your Rating