Livet är ... av Carola Jansson

198 SEK
I lager
ISBN : 9789198354560
Publisher : Eneida förlag
Språk : Svenska

Livet är allt konstigt. Vackert, härligt och harmoniskt under långa perioder, men så ibland byter det kostym. Tristess och stress, lycka, löften och kärlek, sjukdom, svek och plötsliga insikter. Livet blir fullt av alldeles obegripliga händelser. En salig röra som man försöker förstå sig på, acceptera och njuta av. För man ska ju njuta av livet sägs det. Men hur bär man sig åt för att inte sjunka som en sten när det är alltför svårt? Eller för all del – när man redan sjunkit som en sten; Hur flyter man upp igen?

Livet är… handlar om dessa svåra, svarta dagar och perioder när det är som tyngst. Men också om de strålande fina dagarna. Kanske mest om hur man kan se ljusglimtarna i mörkret med hjälp av lite självdistans och en gnutta humor.

”Livet är…” innehåller ett antal texter av kåserande slag, som alla grundar sig i små ”budskap” - ord och fraser iakttagna i vardagen. Exempelvis på yoghurtförpackningen hemma i kylskåpet, på korken till juicepaketet och på skylten i jobbkorridoren. Budskap som sätter fart på tankarna och blir till reflektioner över livet. Reflektioner som driver tanken framåt och kanske också passar in i Ditt liv just nu.

 

ISBN : 9789198354560
Format : 210.00 X 150.00
Publisher : Eneida förlag
Språk : Svenska
Sidor. : 32
Utgivningsdatum : 2017/11/20
Författare : Carola Jansson
Write Your Own Review
Du recenserar:Livet är ... av Carola Jansson
Your Rating