Livet på almvägen av Gunnel Bergquist

178 SEK
I lager
ISBN : 9789163920752
Språk : Svenska

Jag saknar verkligen någon att hålla om och att ödsla min kärlek på, säger  Wedin. Att man är i samma behov av kärlek när man är äldre som när man är yngre, finns det de som inte tror, men så är det. Jag vill påstå, och jag har erfarenhet av att ens ålder inte på något vis förändrar den saken. För många kan det i stället vara så, vilket det var med mig, att kärleken växer ju äldre man blir. Den svartsjuka som mer eller mindre präglar många förhål-landen när man är ung, vilket verkar vara naturligt när utseende och sexualitet spelar stor roll, försvinner till viss del i och med att utseendet förändras och man blir äldre. Man accepterar varandra på ett helt annat sätt än tidigare. Detta uttalat av en man, som på grund av ålder och stor er-farenhet, precis som i allt annat vet vad han talar om, och som samtidigt äger nog med självkänsla för att uttala sig om den saken.

 

Ända sedan jag var barn, har jag gillat att skriva och berätta. Mitt stora intresse för politik och sociala frågor, återger jag i mina böcker. Under cirka 25 år, arbetade jag för olika marknadsundersök-ningsföretag med att intervjua folk om allt mellan himmel och jord, och fick på så sätt ta del av massor av olika livsöden, vilket gav mig en god inblick i, och kuns kap om hur olika vi människor är. Jag hoppas att jag på så vis sår ett frö hos mina läsare, om en ljusare och mera rättvis framtid, fylld av kärlek. När det är som nu, när det finns de som inte lyssnas på och som på olika sätt hindras från att uttala sig, så är den demokrati som tidigare var självklar, så gott som obefintlig. När en gryta kokar över, så hjälper det inte med att trycka ner locket. Det blir bara värre!

 

ISBN : 9789163920752
Språk : Svenska
Sidor. : 438
Utgivningsdatum : 2016/10/20
Författare : Gunnel Bergquist
Write Your Own Review
Du recenserar:Livet på almvägen av Gunnel Bergquist
Your Rating