Ljuset från Stjärnan av Arima Bergstedt

248 SEK
I lager
ISBN : 9789188559449
Språk : Svenska

LJUSET FRÅN STJÄRNAN är en biografi och helande bok där du som läsare får följa Arima som är medial sedan många tidigare liv. Du får följa hennes fascinerande resa på jorden och får ta del av hennes otroliga visdom och uråldriga kunskap.
Arima är en efterfrågad livsinspiratör och Medial Coach inte bara i Sverige.
I boken delar hon med sig av sina erfarenheter och här berättar hon för första gången om sitt liv och om sina förmågor och övernaturliga gåvor som hon berikats med.
Hon ger dig livsnycklar och själsliga svar. I boken får du en inblick i hur det kan vara att födas som medial in i en värld där allt som man inte känner till kallas för konstigt och annorlunda. Du får genom hennes ögon se hur det är mellan olika dimensioner och hon förklarar också hur en "övergångsprocess" till din andliga dimension när du lämnar jorden går till. Arima har sedan hon föddes haft förmågor med sig från andra dimensioner och i boken får du möta henne sårbar, stark, i sorg och i lycka.
Hon fick sitt första varsel när hon var 6 år gammal och har genom åren fått lära sig att vara i sin egen kraft för att inte ta på sig andra människors mående. Vi får genom boken en förståelse för hur energier och frekvenser fungerar runt oss, inom oss hela tiden.
Arima berör människor med sitt varma sätt och frikostigt delar hon med sig av möten med andra dimensioner och hon ger också tröst till de som finns kvar här på jorden som sörjer sina anhöriga.
Denna bok griper tag och berör från första sidan och lämnar ingen oberörd.

ISBN : 9789188559449
Format : 140.00 X 210.00
Språk : Svenska
Sidor. : 84
Utgivningsdatum : 2016/12/05
Författare : Arima Bergstedt
Write Your Own Review
Du recenserar:Ljuset från Stjärnan av Arima Bergstedt
Your Rating