Lyckan var en röd Cadillac av Åsa Altea Öhman

173 SEK
I lager
ISBN : 9789163383038
Språk : Svenska

Lyckan var en röd Cadillac Det här är en roman om sex, våld och läkning. Det är en stark skildring, full med symbolik, ledtrådar, glädje och smärta i en balanserad blandning. Utifrån en ramberättelse görs neddykningar i ett utsatt barns liv vid olika tidpunkter. Berättelsen är skriven utifrån flera perspektiv – offer, förövare, omgivning – för att skapa en komplex och rättvis bild av dysfunktionella familjer. Vägar till läkning visas. En eftertext fördjupar och förtydligar hur svåra sår läks och vad omgivning kan göra för att hjälpa.

Här finns något att hämta för alla, hopp och tårar för dig som upplevt svåra trauman, insikter och förståelse för dig som arbetar inom skola/vård/omsorg och för dig som helt enkelt är en vanlig medmänniska.

Åsa Altea Öhman född i Boden, Norrbotten 1965. Gymnasielärare i svenska och engelska, numer verksam inom ämnen som rör personlig och andlig utveckling samt energimedicin. Håller även föredrag och workshops olika former. Vill du komma i kontakt med författaren var god använd följande adress: [email protected].

ISBN : 9789163383038
Språk : Svenska
Sidor. : 201
Utgivningsdatum : 2013/08/01
Författare : Åsa Altea Öhman
Write Your Own Review
Du recenserar:Lyckan var en röd Cadillac av Åsa Altea Öhman
Your Rating