Madeira och mörk tryffel av Lennart Johansson

88 SEK
I lager
ISBN : 9789163919183
Språk : Svenska

Först i efterhand insåg Henrik Stenberg att MSB:s broschyr Din krisberedskap bara var en föraning om en kommande samhällskris. Livet i Motala blir alltmer outhärdligt och hotfullt och familjen tvingas fly till landsbygden. Väl där ökar rättsosäkerheten och tvingar familjen och deras grannar till samarbete på oväntade sätt. Henrik tar okonventionella metoder till sin hjälp för att anpassa livet till den krassa verkligheten, där kvinnor blir tagna som troféer och män hittas med avskurna halsar.

Handlingen i Madeira och Mörk Tryffel skildrar först och främst en kamp för överlevnad men övergår till ett sökande efter sanningen bakom den skrämmande samhällsutvecklingen. Det blir svårt att skilja mellan vän och fiende när misstänksamheten frodas och när sanningens fiender har övertaget över etablerade fakta.

Madeira och Mörk Tryffel är teknologie doktor Lennart KG Johanssons andra bok som är en spänningsroman men lika mycket en dystopisk thriller om vad som kan hända inom en relativt snar framtid, där oordning och kaos alltmer breder ut sig. Boken skildrar vad som sker i en svensk by som utsätts för omänskliga prövningar när samhällsfunktionerna är utslagna.

Detta är skrivet i en tid när desinformation är högprioriterad.Upplösningen är oförutsägbar men tyvärr fullt tänkbar med tanke på dagens samhällsutveckling.

ISBN : 9789163919183
Format : 110.00 X 180.00
Språk : Svenska
Sidor. : 291
Utgivningsdatum : 2016/12/15
Författare : Lennart Johansson
Write Your Own Review
Du recenserar:Madeira och mörk tryffel av Lennart Johansson
Your Rating