Månbasen

År 2023...

En styrka bestående av 400 elitsoldater inklusive befäl, befinner sig ombord på ett amerikanskt hangarfartyg någonstans i de södra delarna av Karibiska Havet, utanför Colombias och Venezuelas kust.

129 SEK
I lager
ISBN : 9789188883179
Språk : Svenska

År 2023

En styrka bestående av 400 elitsoldater befinner sig ombord på ett amerikanskt hangarfartyg, någonstans i de södra delarna av karibiska havet. Deras uppdrag är att eliminera drogfabriker i Colombias djungel, samtidigt som internationella insatser genomförs för att befria stora delar av världen från det gissel som droger och handeln i dess släptåg medför.

Miljöförstöringens effekter under 2030-talet

Utbyggnaden av kolkraftverk har tagit över allt större delar av elförsörjningen. Detta har genomförts för att kompensera energibehovet av en ”alltför” snabbt växande fordonsflotta som är helt beroende av el. Desperata beslut har tagits för att fylla energibehoven. Tanken var god, men det blev inte som man hade tänkt sig. Smältande polarisar och stigande havsnivåer medför att planeten hamnar i obalans och vrider sig från sin tidigare axel.

Enorma landområden och städer översvämmas. Kaos utbryter när infrastrukturer kollapsar och människor flyr hals över huvud. Regeringar står maktlösa och handfallna. Endast de starkaste överlever när överlevnadsinstinkter tar över. Nya ledare härskar över stora folkgrupper. Delar av befolkningen skyddar sig bakom enorma murar och byggnationer.

Författaren önskar ge dig en upplevelse som kittlar din fantasi. Du kommer även att erbjudas en spännande resa i tid och rum.

ISBN : 9789188883179
Format : 135.00 X 210.00
Språk : Svenska
Sidor. : 192
Utgivningsdatum : 2019/03/07
Författare : Johan Löfling
Write Your Own Review
Du recenserar:Månbasen