Mannen som sprängde bort ansiktet del 2 – Kidnappningen av Lisa och Sven G Sverne

168 SEK
I lager
ISBN : 9789188883636
Språk : Svenska

Per Lunds behagliga ungkarlsliv är ett minne blott och efter en trevlig nattklubbskväll i Köpenhamn vaknar Per upp på Rigs-hospitalet. Återigen har Per råkat ut för dramatiska händelser, denna gång dock utan att själv ha bidragit. Numera är han starkt engagerad i sin ärvda affärsverksamhet i Sverige och sitt älskade PLF i Köpenhamn. Båda verksamheterna utvecklas positivt och framtiden ser ljus ut.
Per trivs med att arbeta hårt och leva upp till alla de krav som ställs på honom i hans olika roller som företagsledare, vän, för-handlare, son och älskare. Han reser ofta på nya uppdrag runt om i världen, men han njuter också av livet så ofta han kan och äter gärna god mat tillsammans med vänner, arbetskamrater och släkt.
Det händer mycket i Pers närhet och allt tycks gå hans väg. Allt är ljust tills det plötsligt blir totalt svart för honom på Royal Bank Plaza i Toronto.

 

Mannen som sprängde bort ansiktet del 2 - Kidnappningen är andra bok-en om Per Lunds öden och äventyr. Hans internationella verksamhet har gjort honom till världsresenär. De halsbrytande incidenter han råkar ut för kan ske såväl i stökiga New Delhi som i vackra och välordnade Toronto. Sommaren 2019 kommer bok nummer 3 i serien om Per Lund. Arbetsnamnet på boken är Mannen som sprängde bort ansiktet del 3 - Uppbrott.

 

ISBN : 9789188883636
Format : 135.00 X 210.00
Språk : Svenska
Sidor. : 442
Utgivningsdatum : 2018/12/07
Författare : Lisa och Sven G Sverne
Write Your Own Review
Du recenserar:Mannen som sprängde bort ansiktet del 2 – Kidnappningen av Lisa och Sven G Sverne
Your Rating