Mannens lilla röda - En ABC-bok för män som vill lyckas av Pontus Platin

158 SEK
I lager
ISBN : 9789187507427
Språk : Svenska

Hur fungerar en kvinna? Vad får henne att gå i gång? Vad har hon för kul liten trudelutt mellan benen? Ja, för all del, vad har han för kul trudelutt mellan benen? ”Töm och glöm” är ett riktigt trist uttryck som myntades någon gång på sjuttiotalet och det, mina herrar, är helt åt helvete. Om ni nu inte är ute på fyllan med alla pruttiga grabbar och söker ett ”nödgöka”. Men här och nu talar vi om delikata saker. Så kallat finlir.

Vad det handlar om är givetvis ett samspel, eller som det så fi nt heter, ett givande och tagande. Man ska som man ha klart för sig att i många fall börjar kvinnans förspel redan vid frukosten. Det är inte helt ovanligt att många killar, ibland även undertecknad, vill gå pang på rödbetan: ”Sära på benen, baby, jag kan det här …”

Jovisst, lilla gubben. Du kan säkert det här, men det är inte vad hon vill ha. Kvinnan är långt mer sofi stikerad. Hon vill vara nära, lukta, smaka, känna, kyssas, smekas … Och hör och häpna – även prata!

Pontus är en gentleman, som enligt hans egen beskrivning är ”en omtänksam medmänniska trots snopp”. Så män, skärp till er och läs boken!

Blossom Tainton Lindquist, artist och hälso- och livsstilscoach

ISBN : 9789187507427
Språk : Svenska
Sidor. : 183
Utgivningsdatum : 2013/12/06
Författare : Pontus Platin
Write Your Own Review
Du recenserar:Mannens lilla röda - En ABC-bok för män som vill lyckas av Pontus Platin
Your Rating