Märkliga händelser från Hälsingland

Hälsingland är ett sägenomspunnet landskap. Många är de berättelser om oförklarliga saker och märkliga händelser runt om i landskapet som folk hört talas om eller varit med om själva. Här är några som jag själv varit med om eller som har berättats för mig. Hur reagerar man när det oförklarliga drabbar en själv? Vill man söka en naturlig förklaring till händelsen, eller fruktar man att ha drabbats av sinnesförvirring? För min egen del höll jag mest tyst för ingen skulle tro att jag var konstig.

189 SEK
I lager
ISBN : 9789189153073
Språk : Svenska

Hälsingland är ett sägenomspunnet landskap.
Många är de berättelser om oförklarliga saker och märkliga händelser runt om i landskapet som folk hört talas om eller varit med om själva.
Här är några som jag själv varit med om eller som har berättats för mig.
Hur reagerar man när det oförklarliga drabbar en själv? Vill man söka en naturlig förklaring till händelsen, eller fruktar man att ha drabbats av sinnesförvirring?
För min egen del höll jag mest tyst för ingen skulle tro att jag var konstig.

ISBN : 9789189153073
Format : 128.00 X 210.00
Språk : Svenska
Sidor. : 74
Utgivningsdatum : 2020/05/26
Författare : Harry Tunong
Write Your Own Review
Du recenserar:Märkliga händelser från Hälsingland
Your Rating