Maskeraderna av Pelle Grön

168 SEK
I lager
ISBN : 9789163959028
Språk : Svenska

Karl står i begrepp att författa sin debutroman. Mot hans tunna bröstkorg pickar prestationsångesten som en utsvulten fågel. Fingertopparna glöder av skrivlust.

Men ute i vardagsrummet upphör ett annat hjärta plötsligt att slå. Och inom loppet av några minuter lämnar ambulanspersonalen lägenheten med Frans liggandes på en bår.

I en annan del av stan – hos Sara, Frans före detta flickvän, landar Frans avskedsbrev, ett brev som uteslutande lämnar henne konfunderad.

Samtidigt försöker Karl skriva sig ur krisen, skriva för att förstå, skriva för att på något plan i livet komma i mål. Men ju längre författandet av debutromanen fortlöper, desto längre ifrån ett färdigställande finner sig Karl. Ett annalkande självförakt tar ett allt större grepp om hans tankar, något som får Karl att med hög hastighet sjunka allt djupare in i sig själv.

 

Pelle Grön är född 1989 och bosatt i Karlstad. Maskeraderna, som är hans debutroman, är en stark och intim skildring utav den sociala isoleringens mest nattsvarta bakgator. En intensiv berättelse om ensamhet och självförakt, om det mänskliga psykets komplexitet, och om insikten att det är våra egna tankar som med precision föranleder de mest brännande såren.

ISBN : 9789163959028
Format : 140.00 X 210.00
Språk : Svenska
Sidor. : 170
Utgivningsdatum : 2018/01/30
Författare : Pelle Grön
Write Your Own Review
Du recenserar:Maskeraderna av Pelle Grön