Mellan ting och sidospår

170 SEK
I lager
ISBN : 9789198092646
Publisher :
Språk : Svenska
 ”Att vakna kan få konsekvenser.” ”Mina tavlor är oftast oramade, så jag kan sällan gå utanför ramen. Däremot så har jag en liten box som jag brukar sitta och tänka utanför.” ”Som trubadur spelade jag mycket luftgitarr i min ungdom. Den spelstilen inspirerade mig till en utställning där jag luftmålade atmosfäriska tavlor. Jag tyckte mycket om det där sättet att måla: det var så lätt att göra ren penslarna efteråt.” Vad får en människa att säga sådana saker?  ”Höna eller ägg: jag undrar istället vad som kom först – skrivandet eller läsandet.” ”Konsten har en magisk förmåga att borra sig in under det mänskliga förnuftets tätslutande brynja.” ”Motivet behöver mig.” Vad är det för en människa som tänker sådana tankar? Några ledtrådar till svar finns i biografin om konstnären Gusten Wolphram – mannen som sade sig vara din glödtråd i konsten. www.dodeka.se
ISBN : 9789198092646
Publisher :
Språk : Svenska
Sidor. : 200
Utgivningsdatum : 2019/03/28
Författare : Carl Axling
Write Your Own Review
Du recenserar:Mellan ting och sidospår
Your Rating