Michaela Fornis samlade utgivning till specialpris

Om att älska + En bok om kärlek + Jag är inte perfekt, tyvärr i ett paket. Vi kan nu erbjuda Michaela Fornis samlade utgivning till specialpris. 

299 SEK
I lager
ISBN : 97891879419550032
Språk : Svenska

Om att älska + En bok om kärlek + Jag är inte perfekt, tyvärr i ett paket. Vi kan nu erbjuda Michaela Fornis samlade utgivning till specialpris. 

Om att älska (Lava Förlag, 2014)

Om att älska är en textsamling och innehåller 90 berättelser om hjärta, smärta och allt som hör till.

JAG ÄR DÄR JAG VILL VARA

"Han är snäll.
Jag älskar snäll.
Det är inte tråkigt eller opersonligt med
snälla människor, det är varmt och ödmjukt.
Han luktar så gott precis under käkbenet.
Jag tycker om att ligga och titta upp på
honom från hans axel på hans leende.
Han har så fina tänder.
Jag tittar tillbaks utan att sakna och jag ser
framåt utan att längta,
jag vill bara vara där jag är.
Värma en kall hand med mina för stora vantar.
Jag tittar på honom och ser allt det jag inte sett.
Alla självklara kyssar och spontana skratt,
det är så det ska vara."

En bok om kärlek (Lava Förlag, 2015)

"Jag kommer ihåg min första förälskelse. Han blev förälskad först och jag förstod ingenting. Så började vi prata i telefon och jag som inte ens tycker om att prata i telefon, vi pratade i timmar. Dygn. Jag fick kramp i handen för att jag tryckte hemtelefonen så hårt mot örat. Bytte till den trådlösa telefonen när jag skulle gå och borsta tänderna. Sa förlåt till pappa när telefonräkningen och jag hade pratat i trehundra timmar till en mobiltelefon tjugo minuter bort. När han äntligen kysste mig slog våra tandrader ihop och jag trodde jag hade tappat alla tänder när han sekunden senare sprang för att hinna med sista bussen, vände sig om och vinkade. Vem behöver egentligen tänder."

En bok om kärlek är en modern diktsamling om lycklig och olycklig kärlek. Korttexterna, som är självbiografiska, handlar om allt från tonårsförälskelser till mer mogna kärleksrelationer. 

Jag är inte perfekt, tyvärr (Lava Förlag, 2016)

Jag är inte perfekt, tyvärr är en kombinerad dagbok, peppbok och självhjälpsbok. Med humor, allvar och en stor dos självironi blandar bloggaren och författaren Michaela Forni högt och lågt: berättelser, råd och actionplaner att ta till hjälp när ångesten slår till eller kraven på perfektion och lycka känns oöverstigliga.

“Tanken med den här boken är att du ska kunna ha den i din väska eller på ditt sängbord. Min dröm är att du ska finna styrka i mina ord och det jag har att dela med mig av. Kanske kan min ångest hjälpa dig att minska din. Jag har fyllt boken med små historier ur mitt eget liv. Saker som jag har upplevt och situationer som har förändrat mig. Jag har också samlat mina bästa verktyg. För ett par år sedan sprang jag in i något som liknade en vägg och efter det bestämde jag mig. Jag ville leva ett liv där jag kände mig stark, värdefull och lycklig, inte liten, rädd och svag.”

ISBN : 97891879419550032
Språk : Svenska
Utgivningsdatum : 2019/03/21
Författare : Michaela Forni
Write Your Own Review
Du recenserar:Michaela Fornis samlade utgivning till specialpris
Your Rating