Midsommarafton Midsommarkransen

Midsommarafton Midsommarkransen är berättelsen om fyra personer som lever sina liv i en av Stockholms södra stadsdelar. De är alla splittrade individer som befinner sig i ett skede i livet då allt inte är så lätt. Midsommarafton Midsommarkransen är ingen kärlekshistoria. Midsommarafton Midsommarkransen  är en – i frånvaron av – kärlekshistoria.

189 SEK
I lager
ISBN : 9789188931429
Språk : Svenska

Midsommarafton Midsommarkransen är berättelsen om fyra personer som lever sina liv i en av Stockholms södra stadsdelar. De är alla splittrade individer som befinner sig i ett skede i livet då allt inte är så lätt. 

Den förtidspensionerade yrkesofficeraren Ronald som fått nog, och har bestämt sig för att, i den möjliga mån, på ett värdigt sätt supa ihjäl sig. Det är inget förhastat beslut.


Britta, sjukskriven sedan länge, tvingas gå uttröttande långpromenader för att ens kunna sova om nätterna. Hon jagas av tankar och minnesbilder från förr. Och det är inte lätt att fly från sig själv.


Karriäristen och familjefadern Jan-Åke befinner sig mitt i livet. Frustrerad på grund av ett uteblivet sexliv. Arbetskollegor och Södermalmsbor tar också på krafterna. Jan-Åke önskar att allt vore som förr.


Nioårige Nils spenderar varannan helg hos pappa som sedan separationen från mamma helst dricker alkohol och spelar på travhästar. Han gör vad han kan för att muntra upp sin far. När stunderna är svåra för Nils finns alltid en Plopp inom räckhåll.


Under trehundrasextiofem dagar får vi följa karaktärernas liv och leda, bekymmerslöst ovetandes om den förestående och oundvikliga undergången.

Midsommarafton Midsommarkransen är ingen kärlekshistoria. 

Midsommarafton Midsommarkransen  är en – i frånvaron av – kärlekshistoria.

ISBN : 9789188931429
Format : 135.00 X 210.00
Språk : Svenska
Sidor. : 316
Utgivningsdatum : 2019/03/07
Författare : Mats J Lundberg
Write Your Own Review
Du recenserar:Midsommarafton Midsommarkransen
Your Rating