Min bok av Linda Gustafsson

217 SEK
I lager
ISBN : 9789188857910
Språk : Svenska

Den här boken är baserad på fakta och kunskap som författaren själv har tolkat, värderat och reflekterat över och syftar till att stärka din självkännedom och självkänsla. Den bygger på inspiration, övningar, verktyg och skrivmöjligheter som alla leder till egna insikter och reflektioner. Att lära känna dig själv är den viktigaste investeringen du gör, för just dig. Det här är DIN bok, just här och nu i livet. Så ta för dig!

"Min teori är att allt börjar hos mig själv. Så om världen ska bli lite bättre, så behöver jag börja med att reflektera över mig själv. Här och nu. Under många år arbetade jag som marknadschef inom hotellbranschen och kände till slut att jag brann mer för personalfrågorna. Hur ser vi medarbetarna individuellt, får dem att växa inifrån, hitta sin fulla potential och få dem att känna sig värdefulla. Idag är jag utbildad hälsoinspiratör och coach med internationell certifiering, och brinner för frågan än mer. Genom föreläsningar och coachning på företag, internatskolor och anstalter träffar jag många människor mitt i livet, med olika ryggsäckar och förutsättningar. Ändå möts jag av samma fråga: Vem är jag?"

– Linda Gustafsson

"Så otroligt bra bok och fint skriven där författaren förmedlar sina tankar och erfarenheter på ett levande sätt. Den är lättläst och varje ord och sammanhang kan enkelt reflekteras till sitt egna liv. Kan varmt rekommenderas".

– Maria Ledin

ISBN : 9789188857910
Format : 210.00 X 10.00
Språk : Svenska
Sidor. : 104
Utgivningsdatum : 2018/10/18
Författare : Linda Gustafsson
Write Your Own Review
Du recenserar:Min bok av Linda Gustafsson
Your Rating