Min Magiska Kalender 2022 - The Moon Made me do it

Magikalendern 2022 Min Magiska kalender – med månfaser, planeter, kristaller, mantran och magiska högtider

Förbeställ ett exemplar redan nu och garantera att du får tag på den. Förra året sålde succékalendern slut snabbt. Förbeställningsrabatt är hela 45kr! Rabatten dras i kassan automatiskt.

189 SEK 234 SEK
Förboka
ISBN : 9789189269033
Publisher : Lava Förlag
Språk : Svenska

Magikalendern 2022 Min Magiska kalender – med månfaser, planeter, kristaller, mantran och magiska högtider

 

Årets mest magiska väggkalender är här! Magikalendern 2022 är fylld med inspirerande bilder, mantran och kristaller. Speciellt utvalda till varje fullmåne och nymåne för varje månad. Här finns även påminnelser om andra planetära händelser och magiska högtider med keltiska årshjulet, häxhögtider samt magiska påminnelser för varje vecka. Väggkalendern är vacker att hänga upp och blir A3-storlek när den är uppfälld. En underbar gåva till dig själv eller att ge bort till någon du tycker om. Varje kalender är laddat med en unik ceremoni, fylld med magi och reiki healing till dig. Börja ditt nya 2022 med mer magi i din vardag. För det är du som är magisk och magin börjar med dig!  

 

Populära Magikalender är framtagen andra året i rad av Tanja Dyredand, författare, cert. medium, healer, astrologi-, meditations- och yogalärare som vandrar den shamanska vägen sedan många år. Initierad i den nordiska och sibiriska läran. Tanja är författaren till omtyckta Vardagsmagi och till Magidagboken: Magi för själen min dagbok samt handboken Skratta & Pausa: en helande guide för kropp & själ. Tanja driver även uppmärksammade #magipodden och internationella podden #shamanpodden/twerking shamans, Youtubekanalen/Tanja Dyredand, Vänliga Villan Yoga samt är föreläsare och utbildare. Hon är en av de främsta inom body, mind & spirit. Du kan läsa mer på www.stressaav.nu  och följa Tanja på instagram.com/mindfullytanja  

ISBN : 9789189269033
Format : 297.00 X 210.00
Publisher : Lava Förlag
Språk : Svenska
Sidor. : 24
Utgivningsdatum : 2021/10/05
Författare : Tanja Dyredand
Formgivare : Sirius Starseed Design/Olivia Egge
Photographs by : Oliva Egge
Write Your Own Review
Du recenserar:Min Magiska Kalender 2022 - The Moon Made me do it
Your Rating