Min tid är nu

Några månader innan Gabriel ska fylla fyrtio bestämmer han sig för att ändra riktning i livet. Han får erbjudande om att hjälpa ett litet hotell i Portugal med affärsutveckling och tackar direkt ja. Min tid är nu är en härlig feelgood-roman om Gabriels mittlivstransformation.

159 SEK 199 SEK
I lager
ISBN : 9789189261815
Publisher : Lava Förlag
Språk : Svenska

Några månader innan Gabriel ska fylla fyrtio bestämmer han sig för att ändra riktning i livet. Han får erbjudande om att hjälpa ett litet hotell i Portugal med affärsutveckling och tackar direkt ja.

På anläggningen hålls kurser med andlig inriktning och tillsammans med ägaren Saras spiritualitet hittar han nya sätt att förhålla sig till tillvaron. Han adopterar valpen Leia och Gabriel börjar äntligen känna att han har hittat rätt.

Mitt i den portugisiska idyllen kommer förödande nyheter från Sverige och Gabriels nya mentalitet sätts på prov. Han åker tillbaka till Göteborg och mötet med det förflutna visar sig vara av stor betydelse.

Min tid är nu är en härlig feelgood-roman om Gabriels mittlivstransformation. Det är en berättelse om andlighet, romantik och sensualitet. Min tid är nu är den första romanen i feelgood-serien om Gabriels nya liv.

ISBN : 9789189261815
Publisher : Lava Förlag
Språk : Svenska
Sidor. : 200
Utgivningsdatum : 2021/09/15
Författare : Christer Botéus
Write Your Own Review
Du recenserar:Min tid är nu
Your Rating