Minut för minut - min väg ut ur ångest och depression

Min blogg heter www.kerstinskanslor.se Där är mitt liv som högkänslig i fokus men där skriver jag också om ångest och depression, hur jag hanterar det idag om det fladdrar förbi. Jag fokuserar på det positiva och ser varje utmaning som ett sätt att utvecklas. Och utmaningar får jag! Men hemligheten är att jag aldrig, aldrig ger upp. Och det vill jag dela med mig av till er som tänker den tanken ibland.

125 SEK
I lager
ISBN : 9789189013018
Språk : Svenska

Min blogg heter www.kerstinskanslor.se Där är mitt liv som högkänslig i fokus men där skriver jag också om ångest och depression, hur jag hanterar det idag om det fladdrar förbi. Jag fokuserar på det positiva och ser varje utmaning som ett sätt att utvecklas. Och utmaningar får jag! Men hemligheten är att jag aldrig, aldrig ger upp. Och det vill jag dela med mig av till er som tänker den tanken ibland.

ISBN : 9789189013018
Språk : Svenska
Sidor. : 76
Utgivningsdatum : 2019/07/18
Författare : Kerstin Ullhed
Write Your Own Review
Du recenserar:Minut för minut - min väg ut ur ångest och depression
Your Rating