Mitt liv av Cornelia Hindemith

Denna boken handlar om hur livet kan vara för ett förtidigt fött barn. Hur jag har hanterat det under min barndom och utmaningarna som följer med tillsammans med alla resor jag gjort. Jag hoppas att syftet i den här boken gör att läsaren förstår hur det kan vara eller relatera till min historia om man har känt samma sak. Detta är ett viktigt ämne som måste uppmärksammas och jag hoppas att min historia kan ge ett ljus.

99 SEK
I lager
ISBN : 9789189335530
Publisher : Vulkan
Språk : Svenska

Denna boken handlar om hur livet kan vara för ett förtidigt fött barn. Hur jag har hanterat det under min barndom och utmaningarna som följer med tillsammans med alla resor jag gjort. Jag hoppas att syftet i den här boken gör att läsaren förstår hur det kan vara eller relatera till min historia om man har känt samma sak. Detta är ett viktigt ämne som måste uppmärksammas och jag hoppas att min historia kan ge ett ljus.

ISBN : 9789189335530
Format : 110.00 X 180.00
Publisher : Vulkan
Språk : Svenska
Sidor. : 58
Utgivningsdatum : 2021/07/09
Författare : Cornelia Hindemith
Write Your Own Review
Du recenserar:Mitt liv av Cornelia Hindemith
Your Rating