Mitt liv som Darinfan av Emilia Johansson

148 SEK
I lager
ISBN : 9789187507991
Språk : Svenska

Darin har varit en del av min vardag i åtta år nu. Jag har sett honom live 86 gånger och åkt över 4 000 mil för att kolla på honom. Dessutom har jag samlat på mig 120 autografer och jag vågar nog också lova att jag är ägaren till världens största Darinsamling. Jag har gått från att vara en galen, hysterisk 11-åring till att bli en mogen, samlad 19-åring, men trots åldern är känslorna i princip desamma, bara det att jag lärt mig hantera dem på ett bättre sätt.

I den här boken kan ni följa med på mina äventyr som jag fått uppleva tillsammans med andra fans som blivit några av mina bästa vänner. Det är en fantastisk resa jag varit med om. En resa som fortfarande håller på och som jag hoppas aldrig kommer ta slut. Hur hade mitt liv sett ut idag utan Darin? Det är en fråga jag ofta ställer mig och svaret kommer jag aldrig få veta men jag vet i alla fall att det garanterat hade varit annorlunda och jag kan verkligen konstatera att jag inte vore samma person som jag är idag utan honom. Allt tack vare en enda person, min idol Darin.

ISBN : 9789187507991
Språk : Svenska
Sidor. : 223
Utgivningsdatum : 2013/09/23
Författare : Emilia Johansson,
Write Your Own Review
Du recenserar:Mitt liv som Darinfan av Emilia Johansson
Your Rating