Mitt liv som mobbad av Wiveca Wendin

168 SEK
I lager
ISBN : 9789163716423
Språk : Swedish

Wiveca är en flicka som vill önska sig såsom alla gör, att ha sitt liv ifred. Få vara den man är. Vill ha vänner som respektera en och är omtyckt. Vi får följa hennes skolgång. Att hon har dyslexi gör det inte lättare. När hon blir utsatt för mobbning, inte bara av sina klasskamrater, utan också av lärare och rektor. Misshandel förekommer på skolan och hemma vid av fadern. Tack vare moderns krafttag blev jag inte placerad på en annan skola. Får inget stöd av lärare eller rektor. Med hjälp av familjen överlever hon de svåra åren på skolan. Hon ställer frågorna som alla mobbade ställer sig – Varför just jag? Vad är det för fel på mig, vad har jag gjort för ont emot dom. Kan dom inte se mig som jag är?
Kommer hon ur mobbningen och kan lämna det bakom sig, och, få ett rikt liv i framtiden till slut?”

 

 

ISBN : 9789163716423
Språk : Swedish
Sidor. : 107
Utgivningsdatum : 2013/06/19
Författare : Wiveca Wendin
Write Your Own Review
Du recenserar:Mitt liv som mobbad av Wiveca Wendin