När du älskar fler än en

Är du nyfiken på flersamhet? Att vara i en relation kan vara både härligt och svårt, men hur är det att vara i kärleksrelationer med flera personer samtidigt? Hur kan kommunikation och överenskommelser se ut?

176 SEK 220 SEK
I lager
ISBN : 9789189569720
Publisher : Lava Förlag
Språk : Svenska

”Det känns så otroligt fint att kunna ha möjligheten till ett livslångt förhållande fyllt med respekt och förändring, samtidigt som upplevelsen av att få bli förälskad och lära känna en ny person nära inte försvinner ur mitt liv.”

Jonas

 

”Jag var trettio när jag insåg att man kunde leva öppet och trettiofem när jag började upptäcka begreppen kring polyamori. Det finns väldigt lite information eller sammanhang där det här lyfts fram och jag hoppas att det kommer ändras.”

Therese

 


Är du nyfiken på flersamhet?

Att vara i en relation kan vara både härligt och svårt, men hur är det att vara i kärleksrelationer med flera personer samtidigt? Hur kan kommunikation och överenskommelser se ut?

Här får du möta personer som öppet berättar om sina val och praktiska lösningar för att få flersamma relationer att fungera. Att vara polyamorös innebär olika saker för olika människor men det som är gemensamt är att det finns en öppenhet för att kunna känna kärlek i flera relationer samtidigt.

Det finns många aspekter av flersamhet och mycket fördomar om relationer överlag, hur de ska vara och kännas. Den här boken syftar till att ge ett vidgat perspektiv på hur olika vi relaterar till andra människor så att fler kan leva det liv just de vill, utan att begränsas av normer.

ISBN : 9789189569720
Format : 140.00 X 210.00
Publisher : Lava Förlag
Språk : Svenska
Sidor. : 162
Utgivningsdatum : 2022/11/26
Författare : Caroline Bergmann
Write Your Own Review
Du recenserar:När du älskar fler än en
Your Rating