Nu ska vi föda barn - en gladlynt guide till en fantastik upplevelse av Anne Melbe och Sofia Wallin

219 SEK
I lager
ISBN : 9789163903359
Språk : Svenska

Nu ska vi föda barn
...tips och tricks utan krusiduller, framförda med glimten i ögat.

Sedan hösten 2012 har barnmorskorna Anne Melbe och Sofia Wallin hållit inspirations- och utbildningsföreläsningar för blivande föräldrar i syfte att föräldrarna ska få en tryggare upplevelse vid förlossningen. Med fakta och samtal – serverade med gott humör och en rejäl portion humor – har Anne och Sofia fångat föräldrarnas uppmärksamhet.

Responsen har varit enorm! Tack vare föreläsningarna har blivande föräldrar börjat se fram mot förlossningen med tillförsikt och en nyvunnen tillit till sig själva och personalen.

Här är den av många efterfrågade boken som bygger på föreläsningarna!

"Vi kände oss riktigt vilsna innan. Nu känns det mer som att vi är förberedda och ska in och göra världens mest naturliga grej."
Förstagångsföräldrar

"Mycket blir förklarat och vi förstår nu mer varför saker blir som de blir. Skönt att det är med humor och avdramatiserat."
Blivande pappa

"Min sambo har tidigare tyckt att det kommer att bli fruktansvärt jobbigt att se mig ha ont och inte kunna göra något. Men nu har polletten trillat ner. Han förstår vilken viktig uppgift han har. Känns tryggt för oss båda."
Förstagångsmamma

Anne Melbe, f 1958 och Sofia Wallin, f 1969 är barnmorskor, föreläsare och författare. De har arbetat inom förlossningsvården i mer än 20 år. Idag arbetar Anne och Sofia på BB Skövde på Skaraborgs Sjukhus Skövde.

ISBN : 9789163903359
Språk : Svenska
Sidor. : 88
Utgivningsdatum : 2016/06/03
Författare : Sofia Wallin,Anne Melbe
Write Your Own Review
Du recenserar:Nu ska vi föda barn - en gladlynt guide till en fantastik upplevelse av Anne Melbe och Sofia Wallin
Your Rating