Oduglig av Ulrika Barkefors Håkansson

158 SEK
I lager
ISBN : 9789188857477
Språk : Svenska

Plötsligt fann sig Anna stå i kassakön på Apoteket med ett graviditetstest i handen. Vad höll hon egentligen på med?  Hon borde genast gå och lägga tillbaka testet på hyllan. Det här var ju helt idiotiskt! Att äggproduktion och graviditet hängde ihop var ju liksom vetenskap, så därför var ju det här graviditetstest löjligt att ens tänka på. Men visst hade väl damen med ryggsäcken där borta, gett henne ett glatt leende och tittat menande på testet? Jo, minsann, det hade hon. Med ens förvandlades Annas kropp till världens mest äggproducerande, och hon la därför beslutsamt fram testet på disken med ett stort leende.

Annas vardag tillsammans med sin Johan, bästa vännen Annelie, släkt och familj, är minst sagt en kamp. Att tvingas möta Urmoderns moder med sin höggravida mage, injicera hormoner i sin numera plufsiga och navellösa mage mitt under pågående 30.årsfest, att varje vecka lägga upp sig med sina lurviga ljumskar till allmän beskådan hos doktor Börjesson och försöka knulla passionerat på bestämda tider, kräver verkligen sin kvinna. Anna är envis, bestämd, driven och fast besluten att bli mamma. Men kommer det räcka hela vägen?

Boken ODUGLIG ger läsaren en inblick i hur kampen om att bilda familj kan te sig. Att bilda familj är tydligen inte en rättighet, men en stark längtan och önskan hos de flesta av oss. Hur påverkas man som par när man inser att drömmen om att bli förälder kanske inte kommer att bli verklighet? Hur reagerar övrig familj och vänner?

 

ISBN : 9789188857477
Format : 110.00 X 180.00
Språk : Svenska
Sidor. : 180
Utgivningsdatum : 2018/09/19
Författare : Ulrika Barkefors Håkansson
Write Your Own Review
Du recenserar:Oduglig av Ulrika Barkefors Håkansson
Your Rating