Ömhetsgrann av Kaisa Pantzar

178 SEK
I lager
ISBN : 9789163918810
Språk : Svenska

Ömhetsgrann handlar om mina resor som säsongsarbetare i både Norge och södra Lappland, där jag mött människor, upplevt saker och skildrat dessa igenom dikt och text. Händelser omkring mig men också alla känslor som kommer upp när man försöker hitta den där egna meningen med livet, och mitt i allt detta vardagen och vad man ska göra härnäst. Allt ifrån möte med natur, människor och mig själv.

Nu läser jag till gymnasielärare i Umeå och är bosatt där men är ursprungligen ifrån Ödeshög (Östergötland). Det här är min första diktsamling, även fast skrivandet alltid har varit en stor del av mitt liv så är det här den första utgivningen av mina texter som jag ger.

ISBN : 9789163918810
Språk : Svenska
Sidor. : 70
Utgivningsdatum : 2016/10/18
Författare : Kaisa Pantzar
Write Your Own Review
Du recenserar:Ömhetsgrann av Kaisa Pantzar
Your Rating