Otursflickan av Hans Björkborg

159 SEK
I lager
ISBN : 9789188751683
Språk : Svenska

Att bilda familj ska innebära en stor glädje och lycka, men det kan också ta en annan vändning. Ibland erbjuder livet överraskningar som inte alltid är positiva och som innebär prövningar av olika slag. Annika får mycket av den varan och hamnar från början av sitt liv i händelserna på män som utnyttjar henne.

När Annika och hennes man får en son är lyckan stor, men efter några månader händer det en olycka med pojken som får stora konsekvenser. Att hamna i händerna på socialtjänsten, anklagade för barnmisshandel, innebär en frustrerande och deprimerande omständighet som i högsta grad påverkar framtiden för familjen. Intet ont anade utmanar hon myndigheterna, men är det möjligt att vinna?

Annika ställs inför utmaningar som hon inte varit i närheten av tidigare. Inte bara ska hon slåss mot myndigheterna utan även försöka hålla ihop sin familj och möta en framtid fylld av ovisshet. Vi möter Annika från sin ungdom och följer hennes livsöde med stora inslag av att vara otursförföljd och hur hon tacklar sina utmaningar. Det betyder allt ifrån missbruk, förälskelse, sex, svek och konkurs till stunder av lycka. Vi får uppleva hur händelser på ett dramatiskt sätt kan påverka en människa genom livet.

ISBN : 9789188751683
Format : 110.00 X 180.00
Språk : Svenska
Sidor. : 454
Utgivningsdatum : 2018/05/04
Författare : Hans Björkborg
Write Your Own Review
Du recenserar:Otursflickan av Hans Björkborg
Your Rating