Pigment och papper av svamp av Liza Johansson

419 SEK
I lager
ISBN : 9789163923142
Språk : Svenska

Denna bok har tilldelats Dalslands Sparbanks Litteraturpris 2017.

Liza Johansson, konstnär och svampkonsulent, har sedan 1990 experimenterat med att tillverka pigment och papper från svamp. Resultaten så här långt är sammanställda i denna bok. Processen beskrivs så att du själv ska kunna tillverka pigment och papper av svamp.

Skogen betyder mycket för många människor, som inspirationskälla och rekreation. För mig berikas upplevelsen i skog och mark av mitt svampintresse som jag har möjlighet att utöva året runt.

Mina yrken som konstnär och svampkonsulent har korsbefruktat varandra och lett mig vidare mot ett nytt spännande område. Med den här boken vill jag visa en del av vad naturen har att erbjuda och hoppas kunna inspirera andra.
Liza Johansson

ISBN : 9789163923142
Format : 190.00 X 245.00
Språk : Svenska
Sidor. : 160
Utgivningsdatum : 2016/12/27
Författare : Liza Johansson
Formgivare : Anna Johansson
Write Your Own Review
Du recenserar:Pigment och papper av svamp av Liza Johansson
Sigillet är utfärdat av kreditupplysningsföretaget AB Syna www.syna.se